Deutschland, genau ja!
Door: Sandra en Aniek
Blijf op de hoogte en volg Sandra
16 Augustus 2009 | Duitsland, Göttingen
Tot zover de Tsjechische gastvrijheid. We kiezen voor de Dresdener gemützlichkeit.
Dresden is een mooie stad met een nieuw opgebouwd oud centrum aan de Elbe. Ons aangeschafte boekje ‘Dresden in three days’ werken wij in één dag af. Van de oude kathedraal en burcht lopen we naar een nieuwe wijk, waar punkers in de jaren ’90 een autonome staat hebben opgericht met eigen munteenheid en vlag.
Via de wijnvallei rond Dresden en het voormalig zomerslot van koning August de Sterke in Pillnitz zijn we naar Göttingen gereden. We moeten immers gedurende deze reis nog bij locals slapen en gelukkig kennen we hier Geert en Christine. Een heel gezellige afsluiting van een mooie reis!
Meer informatie vind je op: aniek.reisdagboek.net
17 Augustus 2009 - 15:22
Frieda:
Bedankt voor je reisverslag, heel anders dan de vorige reizen. Zie je vanzelf weer in beeld als je opnieuw op reis gaat. Goede thuiskomst en groetjes -
17 Februari 2010 - 20:13
Marijke49:
20100217
Hoi beste Sandra, Wat 'n boeiende verslagen en prachtige foto's!
Zo heb ik een goede indruk gekregen van wat je allemaal tijdens je verschillende reizen hebt gezien en beleefd.
groetjes