Heineken met Henk en Jennie
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
15 December 2006 | Vietnam, Buôn Ma Thuột
Buon Ma Thout ligt 'of the beaten track' en we komen dan ook maar twee toeristen tegen. En hoe zou het ook anders......, het is een Nederlands stel: Jennie en Henk uit Anloo. We hebben een hele leuke avond in een plaatselijk door TL buizen verlicht restaurant. Ach na behoorlijk wat Heinekens wordt zelfs deze setting sfeervol!
De volgende dag rijden we met een plaatselijke minibus naar Dalat. Het landschap is zoals beloofd adembenemend maar ik kan er niet van genieten. Qua misselijkheid beleef ik mijn hoogtepunt sinds jaren. De bochtige weg, sigaretten rokende chauffeur en kotsende mensen om mij heen helpen niet echt. Verdere details zal ik jullie besparen.
Dalat is geweldig maar daarover vertel ik morgen meer.
20 December 2006 - 21:28
Sandra Janny:
hallo sandra janny
nou geen lekker ritje dus!!zag geen fotos waar jullie op staan, bewust mischien??ha ha waren jullie groen en geel mischien van de dolle rit!!die jullie hadden gehad?nou sandra en jij zijn vaak op alles voor bereid?toch hadden vast een grote plastic zak mee voor onder weg ,om ......... gr Anna