weekendje uitwisselingsstudent
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
12 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Michigan
We arriveren in de juiste periode. De highschool kiest vandaag haar 'Homecoming' koning en koningin. Alvorens dit gebeurt wordt de menigte geamuseerd door de Cheerleaders die druk zwaaiend met hun pompoenen levensgevaarlijke capriolen uitvoeren. Het publiek gaat uit zijn dak wanneer de football spelers het veld betreden.Intussen zijn we helemaal ingeburgerd en kennen we de highschool yel van buiten:'V.I.C.T.O.R.Y, victory is our battle cry!
Het ingewikkelde spel daarintegen gaat volledig langs ons heen. Gelukkig staat het volgende punt op het programma; een bezoek aan the Haunted House, het is immers bijna Halloween! En dat betekend spookhuizen, sculpturen van pompoenen maken en verkleedpartijen.
Bij de Kubitski's krijgen we de volgende dag een Thanksgiving diner voorgeschoteld en mogen we in de tuin een aantal revolvers uitproberen.We maken nog een uitstapje naar Canada en natuurlijk moet Aniek het typisch Amerikaanse kaartspel hand en voet leren spelen.
We hebben een geweldige tijd gehad in Michigan en zijn nu helemaal klaar voor het laatste deel van onze reis:het chocolade dorp Hershey, het land van de Amish, Philidelphia en New York.
Gr Sandra en Aniek
13 Oktober 2008 - 12:29
Janny :
Mooi dat Aniek nu ook thuis is in de wereld van hand en voet spelers.Geniet nog maar lekker dit laatste weekje,aan jullie programma te zien zal dat wel lukken.
groet en tot zondag,ma -
13 Oktober 2008 - 14:15
Ferdi:
nice... Yale, MI... -
13 Oktober 2008 - 17:19
Frieda:
Hallo Sandra, weer heel veel beleefd. Ik vraag me af of je gelijkertijd in Philadelphia en Ny bent als Eef.
Ik heb een jeugdvriendin in Phily en ben er dikwijls geweest. NY heb ik 3x aangedaan, ik vond het geweldig. Misschien nog 1x met mijn kleinzoon als hij klaar is met de HAVO.
Veel plezier!!
14 Oktober 2008 - 12:44
Aniek:
Hoi Frieda,
We hebben zeker veel beleefd! En het avontuur gaat nog verder, maar zonder Eef. Wij komen na hem aan in Philadelphia en in New York.
Heb je toevallig het adres nog van die jeugdvriendin? Dan kunnen we haar Nederlandse stroopwafels ofzoiets brengen! (Sandra heeft een tas vol met Nederlandse....zooi meegenomen!)
groetjes Sandra en Aniek -
14 Oktober 2008 - 19:26
Mieke:
Ha foto's! Aniek aan de schieterij, waar je al niet toe komt in de VS!
Nog een héél goeie verdere reis, liefs, tante m.