Nieuw vlaggetje...... - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Sandra Rispens - WaarBenJij.nu Nieuw vlaggetje...... - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Sandra Rispens - WaarBenJij.nu

Nieuw vlaggetje......

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

22 Februari 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Ik ben in Maleisie aangekomen. De komende week ga ik logeren bij diverse families dus ik weet niet hoe het met mijn internet verslagen zit.

Mijn eerste 'host' vroeg of ik geen hekel had aan veel mensen want behalve mijn persoontje logeren haar broers, haar moeder, haar schoonmoeder en nog wat familieleden in haar huisje. Het is hier Chinees Nieuwjaar. Nou ik hou wel van een feestje!!!Het verslag volgt!

• 22 Februari 2007 - 12:13

Peter:

Dus daar is het om te doen... vlaggetjes...

• 22 Februari 2007 - 12:58

Frieda:

Nooit weg zo'n Chinees Nieuwjaar. Lekker eten en veel vuurwerk. En wat leuk om uitgenodigd te worden.Groetjes

• 23 Februari 2007 - 02:02

Eef:

Jou collectie vlaggetjes is inderdaad wat indrukwekkender dan die van mij. Misschien moet ik op de terugreis maar even en stukje schrijven in Singapore, Bahrein en Londen. Of is dat valsspelen?

• 23 Februari 2007 - 07:28

Willie En Hendrik:

Hoi beste Sandra, wij zijn blij dat we de oliebollen achter de keizen hebben......en jij begint er net weer aan!!!! Leuk dat je bij die mensen wordt uitgenodigd.......geniet ervan. Met ons is alles goed. We verheugen ons weer op je nieuwe verhalen en belevenissen. Alvast een heel fijn weekend!!!! Liefs Willie en Hendrik

• 23 Februari 2007 - 07:29

Willie En Hendrik:

hahahahahahahaha.....we bedoelen natuurlijk kiezen!!!!!!!!!

• 24 Februari 2007 - 12:02

Gritta:

ik lig heel lang achter maar ga het weekend even alles proberen te lezen ga ikje dan weer een lange mail schrijven
    kus

• 25 Februari 2007 - 00:39

Trienet:

Geweldig wat je allemaal meemaakt. Geweldige foto's ook. Om jaloers op te worden. Ik heb Eef niet kunnen verleiden je te volgen. Geniet er maar van.