Op koopjestoer
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
18 November 2006 | Hong Kong, Hong Kong
Helaas voor Peter (en minder helaas voor mij...)zit de taartbak cursus op zondag al vol. Wel krijgen we naast het boekje met twaalf gratis wandeltochten twee plaatsjes op de Duk Ling, een authentieke zeiljacht. (De zeilen blijken er overigens vooral voor de sier op te zitten....)Ook wijzen de vriendelijke VVV dames ons op de koffieketen Pacific Cofee alwaar men onder het genot van een kop koffie een kwartier gratis mag internetten. So ' goodbay Starbucks...hello Pacific...
Op vrijdag laten we ons met de Sampan (gammel visserbootje) overzetten naar Lamma eiland alwaar ons een 'gently uphill' wandeltocht door het pitoreske landschap (jammer van de overheersende energiecentrale)wacht. Dit vlinderparadijs doet mijn hartslag rijzen....'vlinders zijn bijna uitgestorven toch?'
Foto's volgen.
Sandra en Peter
18 November 2006 - 09:13
Gritta:
wat gezellig met zijn tweetjes dit te beleven.
kus -
19 November 2006 - 13:39
Henk En Erny:
Wanneer we dit zo lezen dan komen jullie met meer geld terug dan dat jullie heen gingen. (Bij wijze van spreken dan.) We genieten van wat jullie allemaal bij elkaar bedacht krijgen om de tijd in Hong Kong door te brengen.We hopen nog veel van jullie avonturen te lezen. Hopelijk kunnen we de mooie vlinders op de foto's bewonderen. Samen nog veel plezier bij alle wandeltochten en genieten maar!Groetjes en een dikke kus. Henk en Erny -
19 November 2006 - 14:38
Stefan:
@Peter: 27-1-2007 vrijhouden svp. ;) -
20 November 2006 - 08:06
Hendrik:
Ha die Peter en Sandra,
Leuk om weer wat van jullie te lezen. Hebben jullie het goed naar jullie zin samen? Geniet ervan en tot het volgende bericht!!!
Groetjes Willie en Hendrik -
20 November 2006 - 08:15
Eef:
Ik heb ook even gekeken Sandraj. En het schijnt dat er bijna geen giftige vlinders voorkomen in Hong Kong. Alleen als je een ziet die rood wit en blauw is moet je hard wegrennen :)
p.s. Peter je keuken begint eindelijk ergens op te lijken. Je hebt zelfs al weer stromend water.