In pyama op de pijnbank
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
07 November 2006 | China, Peking
Op de tweede etage, in een kamertje achteraf laat ik me in een Chinese pyama hijsen en neem ik op mijn buik, plaats op een bed met een luchtgat voor m'n hoofd. Net als ik me lekker wil ontspannen begint 'm'n beul' met haar vingerknokkels over m'n spieren te wrijven. En ze weet waar ze zitten, jammergenoeg.... Om extra kracht te zetten gebruikt ze haar ellebogen voor m'n onderrug. Na een uur mag ik eindelijk van het bed komen. Maar dan begint het tweede gedeelte...
Ik heb me wel eens laten vertellen dat de voet het meest gevoelige deel van het lichaam is. Na mijn voet 'massage' ben ik ervan overtuigd dat dit klopt! Mijn voetzolen zijn na twee dagen nog blauw.
Voor mij voorlopig geen Oosterse massage meer!
07 November 2006 - 14:53
Hendrik:
Hahahahahahaha, ja Sandra.....je was volgens mij hele andere massage's gewend. Wel weer een belevenis. Maar je ziet er wel ontspannen uit hoor!!!!
Liefs van Willie en Hendrik -
08 November 2006 - 17:45
Peter:
Schiphol(tunnel) vandaag twee keer afgesloten geweest, ze weten dat ik er aan kom! -
08 November 2006 - 20:08
Erny En Henk:
Leuk die nachtkleding. Kon je die er niet bij kopen? Nu de nachten hier kouder worden zou je er in februari erg veel plezier van kunnen hebben.
Het was weer een mooi verhaal trouwens. Kus en heel veel groeten van ons beide.