Een omlandse reis
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
12 Oktober 2006 | China, Beijing
En ik moet zeggen...het beviel goed! Ontvangst met champagne, de jas werd aangenomen en weggehangen in een speciale kast (hing er 1 zo'n goedkoop CenA jack tussen de 'pinguin jassen'), 3 gangen menu en bodylotion op het toilet. De in-drien-te vouwen stoelen met 2 meter beenruimte zaten ook lekker moet ik toegeven (vooral in slaapstand)
In Beijing aangekomen werd ik al weer snel onder m'n eigen 'soort' terug geplaatst. Via een keldertje kwam ik bij mijn ' taxi': een oud bakkie dat na 4 keer proberen uiteindelijk toch startte en een snelheid van 30 kmpu haalde.
Affijn, ik ben er, de eerste indruk is goed!
12 Oktober 2006 - 06:39
Heijo:
Goed begin van de reis ;).
Dat wordt op de terug weg zeker een privéjet :P
Groetjes! -
12 Oktober 2006 - 08:01
Rianne:
Ha San! dat klinkt als een goed begin van de reis! En nog 'genetwerkt' (baan, vakantieadres...)met je sjieke buren in het vliegtuig?
Have fun!!!! Ben benieuwd naar al je avonturen! -
12 Oktober 2006 - 09:17
Hendrik:
Some people have every luck off the world. Meid wees blij dat je niet met een vrachtvlucht bent gegaan. Dan had je niet zo lekker liggen pitten. Meid geniet ervan.
Groetjes Hendrik -
12 Oktober 2006 - 09:36
Peter:
Mevrouw zal ook eens niet vooraan staan bij zoiets ;) Kan ik vast de 20 uur vertraging reserveren met als vergoeding een stukje droog brood en een glaasje water..? -
12 Oktober 2006 - 13:15
Mama:
Prachtig om je zo via de computer te volgen.wat ik mij afvraag is je rugzak,met jou meegevlogen,of is die zoek? groetjes,pas goed op jezelf.mama -
12 Oktober 2006 - 21:45
Anoesjka:
Haha, echt weer wat voor jou dit!! Heerlijk :) -
13 Oktober 2006 - 09:30
Anna Dijkstra:
hallo
Geweldig zeg ,dat trof je dan maar weer even! 600 euro in je rugzak,enne ook nog al de luxe er bij!nou dat heb je maar mooi weer voor elkaar ,daar kun je dus nog heerlijk een tijdje op teren dus!gr